A mennybe és tovább

A mennybe és tovább

íme egy brutál szexi ajándék friss és rutinos pároknak

2021-11-03 10:15:00

Amikor új párkapcsolatba kezdünk, a szerelem elején még minden izgalmas, új és elsöprő, így az együttlétek is. Felkerül az igazi rózsaszín szemüveg, és legszívesebben az egész világot a keblünkre ölelnénk, minden varázslatos. Azt gondolnánk, hogy ezt az élményt már nem lehet hova fokozni, ám ne feledjük, mindig van feljebb és tovább! Most megosztunk egy történetet, amelyből kapunk egy szuper ötletet arra, hogyan lehet igazán mennyei élménnyé tenni az első hónapokat, de a már összeszokott párok is nyerhetnek egy új ihletet a szerelemi életük felturbózására.

Mivel lephetnénk meg párunkat, ami jó értelemben igazán kizökkenti őt az egyhangú hétköznapokból, a mókuskerékből? Az alábbi történet ad egy szuper tippet az ajándékozásra, amelyet a pár tagjai együtt is maradéktalanul kiélvezhetnek.

Ki tudja, akár egy intim karácsonyi meglepetés is kisülhet a dologból, ha bevállalósak vagyunk...

„Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Satisfyer termékei egyenként egy-egy műalkotás, amelyet legszívesebben a vitrinemben tartanék. Pár hónapja új kapcsolatom lett, és szerettem volna meglepni az új barátnőmet valami nagyon egyedi ajándékkal. Így felpattantam a Vágyaim.hu-ra, kedvenc oldalamra, és kiválasztottam egy ultra dizájnos terméket, a Satisfyer double joy páros vibrátort Vivien kedvenc lila színében. A Satisfyer márkát régóta jól ismerem, vettem már egy ex-barátnőmnek is egy léghullámos csiklóizgatót, és emlékszem, hogy pár napig hanyagolt is engem, annyira bejött neki.

Vivi elalélt az ajándéktól, és az újdonsült kincsével beinvitált a hálóba. A csomagolást látva egyből lejött, hogy extra prémium minőségű eszközről van szó, kibontva és kézbe véve sem okozott csalódást. Igazi okosvibrátor lévén bluetooth kapcsolattal csatlakoztatható a telefonunkhoz, és egy ingyenes appon keresztül is vezérelhetjük. A kétmotoros kütyü egyik ágát a hüvelybe kell helyezni, míg a ducibb rész kívül marad, hogy a csiklót kényeztesse. A két motor külön-külön is irányítható.

Miután csatlakoztattuk a telefonnal, rögtön bele is vágtunk.

Vivinek az egy tónusú, állandó rezgés jött be a legjobban, és hamar elrepítette a mennyekbe, képtelen volt abbahagyni a kéjes élményfűrdőzést. Reggel hallottam, hogy az egyik barátnőjének élvezettel meséli az éjjeli közös élményünket, úgyhogy egyből leültem a laptop elé másik kütyüt is vadászni. De ez már egy másik történet...

Hozzászólások A mennybe és tovább cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!