Háztartási szex

Háztartási szex

Erotikus segédeszközök a lakásban

Szeretnéd kicsit feldobni a szexuális életeteket, de nem vagy elég bátor, hogy szexshopban keresgélj? Olvasd el cikkünket és meglátod, több szexjátékszered van otthon, mint gondolnád!

Zuhanyfej

Talán nem is hitted, hogy izgalmas szexuális segédeszköz van a fürdőkádad közvetlen közelében. A levehető zuhanyrózsa egy olyan játékszer, amelyet a legfélénkebb párok is bátran kipróbálhatnak. Ez a fürdőszoba-tartozék kombinálja az tapintást és a hőmérsékletváltozást, a víz sebességét és nyomását pedig magatok állíthatjátok be. Vizes és vad játék nem csak pároknak!

Sálak, nyakkendők

Lehet, hogy az izgalmasabb szexuális élet a zoknis fiókod alján rejtőzik! Kösd be a pasid szemét egy finom kendővel, így a látását korlátozod ugyan, de minden más érzéke felerősödik. Ugyanilyen szexi kiegészítő lehet a párod egy régi nyakkendője vagy a fürdőköpenyed öve.

Mobil

A telefonok már jó ideje nem csak beszélgetésre és sms-ezésre szolgálnak. Állítsd a mobilod vibráló módra és kérd meg a pasid, hogy hívjon újra és újra. Egyedülálló vagy, de el nem engednéd az iPhone-od? Töltsd le a MyVibe appot a szóló játékhoz: te állíthatod be a rezgés gyakoriságát és ütemét is.

Szájvíz

A mentolos-friss ízű termékek, mint a szájvizek és cukorkák nem csak arra tökéletesek, hogy kellemes illatúvá varázsolják a leheletet. A borsmenta élénkíti a vérkeringést és vérbőséget is okoz, hűvös és bizsergető érzést kelt orális szex közben. Arra azért vigyázz, hogy csak szex előtt használd ezeket a szereket, közben sosem, mert az érzékeny genitális területeknek fájdalmat is okozhatsz.

Mosógép

A vasárnapi házimunka soha többé nem lesz unalmas, ha a pasid és te rosszalkodtok kicsit a szennyes fölött. Bár az, hogy a mosógép rezgése és rázkódása izgató, úgy hangzik, mint egy régi háziasszony-anekdota, az senkinek sem fáj, ha kipróbáljátok. Alighanem az orgazmusig nem fogtok eljutni, de a vibrálás és a meleg extra stimulációt adhat.

Testápoló

A pasik már régóta tudják, hogy a testápolók a legjobb kiegészítők a kézimunkához. Igazán jól akkor jársz, ha az olajos összetételű krémekből választasz, hiszen ezek nem száradnak ki. Sajnos ezeknek is van azonban negatív tulajdonságuk: nehezen kivehető foltot hagynak a lepedőn és nem használhatóak semmilyen óvszerrel vagy latexből készült szexjátékkal, mert roncsolják az anyag felületét.

Gumicukor

Tekerj egy gumikígyót a pasid kígyójának tövére! Ez úgy funkcionál majd, mint a szexshopokban kapható péniszgyűrűk, amelyek kicsit elzárják a vér útját és ennek segítségével okoznak még nagyobb élvezetet. Ráadásul egyszerre elégítheted ki vele partnered és édesség utáni vágyad.

Csókold meg a szakácsot!

A konyhában is találhatsz néhány dolgot, amelyek hálószobában multifunkciós eszközzé válhatnak a kezedben. Szedd elő például a konyhai ecsetet és cirógasd, csiklandozd vele partneredet. A szlikonlapáttal pedig akár el is fenekelhetitek egymást. Még nagyobb élvezetben lesz részetek, ha előtte hideg vagy meleg vízbe áztatod az eszközt.

Hozzászólások Háztartási szex cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!