Játékszerek férfiaknak

Játékszerek férfiaknak

Művaginák, péniszpumpák és péniszgyűrűk kifejezetten a férfiak örömét szolgálják.

A művaginák és a péniszpumpák színesebbé teszik az egyedül eltöltött intim perceket. A művaginákat a legkülönfélébb puha és kellemes anyagokból készítik. Használat közben a közösüléshez hasonló érzést keltenek. Különlegesen kiképzett anyagba vibrációs tojások vannak beépítve, a merevedés után ezek ingerlik a makk körüli részt.

PÉNISZGYŰRŰ

A péniszgyűrűt a pénisz tövére kell felhúzni, így elszorítja a péniszből kivezető vénákat, ezáltal fokozza annak érzékenységét, valamint segítségével hosszabb ideig fenntartható az erekció és még az orgazmus erősségét is megnöveli. Tartósan ne viseljük (max 20 perc), mert keringés hiányában akár tartós szövetkárosodást okozhat!

A gyűrűk nyúlékony anyagból, többnyire szilikonból készültek, így a megnövekedett kerületű péniszhez is igazodni tudnak. A rezgő és a kakasgyűrűk alakjukkal és rezgésükkel fokozhatják a női fél gyönyörét és orgazmusát, azáltal, hogy stimulálhatják a partner csiklóját a közösülés során.

A péniszgyűrű használata: A félig merev péniszre tegyük rá és utána érjük el a teljes merevedést.

Amennyiben óvszerrel együtt szeretnénk használni, akkor először a pénisz gyűrűt tegye fel, majd a teljes merevedés után húzza fel az óvszert.

Péniszgyűrűk mellett heregyűrűket is szoktak alkalmazni, illetve vannak olyan péniszgyűrűk, amelyek prosztata vibrátorok is egyben.

Amíg a péniszgyűrű tartóssá teszi és fokozza az erekciót, addig a prosztatavibrátor izgatja a prosztatát és a gátat, szintén az erekció erősségét és nem utolsó sorban az orgazmus élményét .

PÉNISZKÖPENY, PÉNISZMANDZSETTA

A péniszköpenyeket hasonlóan kell felhelyezni, mint a gumióvszert, amelyek a pénisznagyobbítóként is használhatók.

Ha a pénisz vastagítása a cél, a pénisz mandzsetta a megfelelő eszköz. Ezeknél az eszközöknél is nagyon ajánlott a síkosító használata, és ugye a fertőtlenítés minden alkalom után!

A péniszmandzsetta elősegíti a férfi hosszabb ideig tartó erekcióját, valamint a masszázsgömbök a nő számára is felejthetetlenné teszik az együttlétet.

PÉNISZPUMPA

A péniszpumpa henger alakú műanyagból készült eszköz, amit a péniszre kell ráhúzni. A csövet a péniszre kell illeszteni és szorosan tartani a test mellett. Fontos, hogy a záródás megfelelő legyen - a vízalapú síkosító egyébként sokat segíthet. Amikor a pumpát biztonságosan elhelyeztük, a pumpálás történhet kézi vagy elektromos módon. A csőből a pumpálás levegőt szív ki, vákuumot hozva létre ezzel segítve a keringést. Hatása olyan, mint amikor vér tolul a péniszbe, és létrejön az erekció.

Fontos betartani a használati utasítást, mert a túlzott használata itt is szövetkárosodáshoz vezethet. Ajánlott a pumpálások közt szünetet is tartani és elkerülni a túlzott szívóhatást.

Fontos tudni, hogy a pumpa használatát kerülni kell azoknak, akik könnyen vérezni kezdenek, vagy véralvadási zavarral küzdenek. Ha cukorbetegek, vagy valamilyen perifériás érbetegségben szenvednek, ha véralvadásgátlót szednek vagy hasonló gyógyszert.

A péniszpumpa ezen felül véraláfutást vagy fájdalmat is okozhat. Ha bármelyik előfordulna, inkább hagyjuk abba a kísérletezést, mielőtt orvoshoz is kellene fordulni.

SÍKOSÍTÓK

A síkosítók extra élvezetet nyújtanak akár közösülés, akár maszturbálás esetén. Mondhatjuk másabb a fogása….

A síkosítók alkalmasak arra, hogy az első alkalommal vagy huzamosabb idő kihagyása után a szexuális élményt megkönnyítse.

A síkosítók bevizsgált bőrbarát anyagból készülnek. Ízesítetlen (magában is enyhén édes) és ízesített változatban is kaphatóak. A vízalapú síkosítók nem hagynak foltot az ágyneműn (bugyin), és biztonsággal használhatóak latex mellett, tehát óvszerekhez és pesszáriumhoz is ajánlják. A szilikon alapú síkosítók nagyon hasonlítanak a víz alapúakra, ám alapanyaguknak köszönhetően vizes játékokra is jól használhatóak, nem oldódnak le a vízbe kerülő felületről. Kenő hatásukat sokkal jobban és tovább tartják meg. A latex alapú anyagokat ezek sem károsítják, de a szilikon anyagú szexuális segédeszközökhöz nem ajánlott használni.

Fontos, hogy soha ne használjunk síkosítót sérült bőrfelületen! Netán ha a síkosító a szembe került, akkor onnan egyszerűen csak ki kell öblíteni.

Létezik késleltető hatású sikosító, vagy krém, vagy spray! Itt Uraim célszerű óvszert használni közvetlenül a felhelyezéskor, hiszen a magunkat kell visszafogni a partnerünket nem!

 

Hozzászólások Játékszerek férfiaknak cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!