Lelo Sila Cruise Lilac Csiklóizgató

  • Lelo Sila Cruise Lilac Csiklóizgató 0
  • Lelo Sila Cruise Lilac Csiklóizgató 1
  • Lelo Sila Cruise Lilac Csiklóizgató 2
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#7640-LELO008588
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Lelo Sila Cruise Lilac Csiklóizgató:

Prémium minőségű, 8 lüktetési fokozattal rendelkező csiklóizgató, mely hanghullámos technológia segítségével stimulálja az intim felületet közvetlen érintkezés nélkül. A szívótölcsére viszonylag nagyméretű és mély, ezáltal nagyobb területen kényeztet. Cruise Control™ technológiával tervezték, amely biztosítja, hogy nem csökken az intenzitás, amikor erősen a testhez szeretné nyomni az intenzív, mély felszabadulás érdekében.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt. 

Lelo Sila Cruise Lilac Csiklóizgató

Technikai adatok:

Elem
Újratölthető
Szín
Lila
Anyag
Szilikon
Speciális jellemző
vízálló
Hossz
6 - 10
Átmérő
3
Átmérő
5 - 3
Átmérő
9

Lelo Csiklóizgató:

Lelo 

Kérdezz bátran!

Vannak kérdéseid a termékkel, vagy a rendeléssel kapcsolatban? Peti vagyok, engem hívhatsz munkanapokon a +3630 47 55556 telefonszámon és minden kérdésedre választ adok.

Kérdések és válaszok Lelo Sila Cruise Lilac termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!